Thursday 28 December 2017

Rabatter på Børn Billeder

Det er fantastisk, hvor hurtigt børn vokser op. Det kan virke som om barndommen er forbløffet i øjnene. I stedet for at lade de dyrebare år falde væk, kan du fange dem på film. At tage billeder af dine børn er en fantastisk måde at bevare dine minder langt ind i fremtiden. Åre fra nu kan du, dine børn og dine børnebørn alle sammen kigge se på disse fotografier og huske nogle af de bedste tider, du havde sammen.

En af de største hemmeligheder for at få gode billeder af børn er at få dit kamera ned til deres niveau . I stedet for at tage billeder, ser de ned på dem, hug ned, så du kan pege kameraet direkte på dem. Dette ændrer fuldstændigt billedets dynamik, gør virkelig opmærksom på barnet og gør dem til brændpunktet for billedet. Bare ved at ændre perspektivet kan det give dine billeder og næsten magisk følelse, som om du ser på dine børn fra en eventyrhave.

Et andet godt tip er at kontrollere, om dit kamera har en kontinuerlig optagefunktion eller en burst-tilstand. Med denne indstilling tager kameraet flere billeder i træk så længe du holder knappen nede. Dette kan være en fantastisk måde at fange action skud på. Når et barn flytter, kan du blot pege kameraet på dem, holde knappen nede og få en serie af billeder. Ikke alle billederne vil være brugere. Det meste af tiden vil du dog fange nogle fantastiske skud, der virkelig viser dit barn i aktion.

En anden vigtig del af at tage billeder af børn er at fange oprindelige billeder. Portrætter og andre stillede billeder er fantastiske . Men de bedste billeder er normalt dem, der fanger dine børn om dagen, gør de typer aktiviteter, de nyder mest.



source http://grieftoinspiration.com/take-smukke-billeder-af-born/

No comments:

Post a Comment